Al het nieuws

Blijdschap gisteren bij de supporters en spelers van de honkbalselectie van Liga Pabou die de wedstrijd tegen Venezuela met een score van 9-2 gewonnen heeft.

pabouHet spande erom, want eerder won Venezuela met 8-7 van het Mexicaanse team Epitacio Mala Torres. Toen de Curaçaose selectie in de voorgaande wedstrijd van Canada won, plaatste het zich al voor de Little League World Series. Nu moet het team zich opmaken voor de wedstrijd morgen tegen de verliezer van de partij tussen Azië/Pacific (Chung Nan uit Zuid-Korea) en Japan (Chofu).
Foto World Series


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.