Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Ramoncito Booi heeft besloten dat de UPB niet meedoet aan het lijsttrekkersdebat bij het radioprogramma ‘Op de Klippen’ van Megahit FM. Dit heeft hij de programmamakers gistermiddag laten weten.

F13 BON lijsttrekkersdebatReden is dat de partij niet lijsttrekker James Kroon maar de nummer twee op de lijst aan tafel wilde laten aanschuiven en dat dit wordt geweigerd door de programmamakers. Het lijstrekkersdebat staat gepland op zaterdag 11 maart, vier dagen voor de verkiezingen. De programmamakers van ‘Op de Klippen’ staan op de komst van Kroon ‘omdat het hier om een lijsttrekkersdebat gaat’, zo hebben ze het Antilliaans Dagblad desgevraagd laten weten. ,,Op de Klippen respecteert “het standpunt van de UPB, maar blijft van mening dat de lijsttrekkers recht hebben op 'gelijk speelveld' en dat de kiezer er recht op heeft de verschillende lijsttrekkers met elkaar te kunnen vergelijken en waar nodig verantwoordelijk te houden voor daden en woorden. Want dat is waar verkiezingen over gaan.” De tweede op de lijst, Jona Chirino-Felida, kon wat hen betreft wel aan het woord komen, omdat in het tweede uur van het debat andere kandidaten van de lijst aan tafel plaats mogen nemen. Booi zegt in een reactie dat ze graag naar het debat waren gegaan maar dat niet de programmamakers beslissen wie hieraan meedoet maar de partij. ,,Wie we sturen is afhankelijk van de onderwerpen die besproken gaan worden”, aldus Booi.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.