Nieuws Curaçao

Goksector Curaçao verontwaardigt over publicaties Groene Amsterdammer en Investico

WILLEMSTAD – De Curaçaose Online Gaming Association COGA reageert verontwaardigt op de recente publicaties van de Groene Amsterdammer en bureau Investico over de goksector op Curaçao.

Die zijn volgens COGA ronduit lasterlijk. En ook van de uitzending van het VPRO-NPO1-radioprogramma Argos morgenmiddag twee uur Nederlandse tijd, weet de sector nu al dat dat niet veel beter wordt. COGA spreekt van karaktermoord door Nederlandse journalisten.

COGA vindt de publicaties eenzijdig, tendentieus en grievend. Ze zouden ook grote schade toebrengen aan de reputatie van de online gaming sector en Curaçao.

Omdat er volgens de goksector zoveel onjuistheden staan in de publicaties, gaat COGA op geen enkele beschuldiging in. Geen beginnen aan, zo staat te lezen in haar persverklaring.

COGA ontkent niet dat de goksector onder onvoldoende overheidstoezicht staat, maar dat rechtvaardigt niet dat lukraak misstanden en misdrijven op ongefundeerde wijze in de schoenen van de online gaming sector of de overheid worden geschoven.

Deel dit artikel