Curaçao

JUNIOR Tecla is terug met single ‘Ta Ken Bo ta’

Tecla en rapper Zoinx

WILLEMSTAD – Junior Tecla is terug en heeft besloten om zijn comeback te bezegelen met een nieuwe single ‘Ta Ken Bo Ta’. Deze single kondigt een groot project aan waarbij hij muzikale helden als Doble RR en Chin Behilia verbind met jonge artiesten uit de Urban Scene.

‘Ta Ken Bo Ta’ werd geproduceerd door Url Isenia en Tyzik ‘Ziko’ Lispier, en werd geschreven door Tecla en rapper Zoinx. De getalenteerde vocalist Niata Augusta voegde haar culturele flair toe aan het lied.

bol

De single kondigt een groot muzikaal uitwisselingsproject aan getiteld ‘Legends meet Urban’, waar Tecla liedjes uit de jaren 80 en later wil vernieuwen, dus uit de Ritmo Kombina era.

Met zijn team wilt Tecla de Curaçao Songwriters Society oprichten en zal hiermee de oudere levende legendes relevant maken voor de jongere generatie.

VibeNation

In drie jaar tijd is het Tecla gelukt om op Curaçao VibeNation te creëren, een allstar band die zowel artiesten uit het buitenland als lokaal talent begeleidt.

bol

Samen met VibeNation, speelt Tecla grote festivals als Velas Latinas met Izaline Calister & Oscar De Leon, Bonaire Beach Festival met Barry Haye en Jeon en het verfrissend nieuwe Kaya Kaya Festival in Otrobanda.

De band bestaat uit de volgende leden, de getalenteerde Jasmin van Eeden, die in een muzikale familie is opgegroeid (Douglas twins) en de supertalent Zoinx, een rapper die waanzinnige teksten schrijft met serieuze inhoud en interessante woordspelingen.

Elbert Jozefa, producer van onder andere Aemy Nia Feliz, is net als de meeste leden van VibeNation, een multi instrumentalist. De getalenteerde Royston Hato drumt en doet vocals.

Willem Blankenburg is een gitarist van hoog niveau en leent zijn schrijverstalent met liefde uit aan de Curaçaose popmuziek. Hij is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor hit ‘Chillen op de Antillen’.

Deel dit artikel