Nieuws Curaçao

Weekendcijfers Covid-19 op Bonaire, Curaçao en Aruba

Weekendcijfers Covid-19 op Bonaire, Curaçao en Aruba

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. Hoewel vaccinatiecampagnes in volle gang zijn, blijft het virus aanwezig op de eilanden. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao

Op Curaçao zijn de afgelopen dagen weer twee mensen overleden die positief getest waren. Daarmee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 149 te staan.

bol

Vandaag zijn 1748 mensen op Curaçao getest. Van hen testten er 23 positief.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu 42 mensen die positief getest zijn. Zeventien van hen liggen op de intensive care. Ook herstelden er weer dertig mensen van het virus.

Curaçao telt nu 321 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

De afgelopen dagen zijn op Aruba weer vijf mensen overleden die positief getest waren. Daarmee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 151 te staan.

bol

Op Aruba zijn gisteren twintig mensen positief getest, in drie gevallen gaat het om bezoekers van het eiland.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu 38 mensen die positief getest zijn, van hen liggen er veertien op de intensive care. In het ziekenhuis in Colombia liggen nog twintig mensen van Aruba die positief getest zijn op de intensive care. Ook herstelden er weer 53 mensen van het virus.

Aruba telt nu 464 actieve gevallen van Covid-19.


Bonaire

Op Bonaire zijn de laatste dagen veel mensen positief getest. Afgelopen donderdag telde het eiland nog zeventien actieve gevallen van Covid-19, inmiddels zijn het er zeventig. Het gaat om drie clusters: een voetbalteam en twee schoolklassen.

Vandaag zijn 95 mensen getest. Van hen testten er dertien positief.

In het ziekenhuis op Bonaire ligt nu één persoon die positief getest is. Ook herstelden er weer acht mensen van het virus.

bol

Bonaire heeft nu zeventig actieve gevallen van Covid-19.

Deel dit artikel