Nieuws Curaçao

Herboren Twilight Zone met gratis concert

WILLEMSTAD – Komende zaterdag treedt de Curaçaose rockband Twilight Zone gratis op bij Blue Bay. De band is in de jaren ’70 ontstaan op het Maria Immaculata Lyceum.

Drie jaar geleden vielen de plannen voor een herdenkingsconcert in het water als gevolg van de covid-19 pandemie. Nu moet het echt gaan gebeuren, aldus de organisatie. Op Blue Bay komen de muzikanten weer bijeen om oude muzieknummers van de jaren ’60 en ’70 te spelen. 

Sommige van de leerlingen destijds hebben zich verder ontwikkeld en zijn professionele musici geworden. Zoals Eric Calmes op bas en muzikaal leider Cedric Dandaré op gitaar. Ook Curaçaos’ bekendste arrangeur en muzikant Harry Moen is van de partij.

Anderen MIL-lers zochten hun toekomst op andere professionele terreinen. Ze zijn wel allemaal een instrument blijven bespelen.

Het evenement start om 18.00 uur met dj Angelo Virginie die platen uit de oude doos draait, waarna een uur later Twilight Zone het podium betreedt.

De rockband bestaat uit Eric Calmes (bas), Cedric Dandaré (solo gitaar en muzikaal leider), Rafael Pichardo (keyboard), Axel Prudencia (drums) en Harry Moen (gitaar en zang). Zij krijgen op zanggebied versterking van Rose-Marie Heije, Kevin Carthy en Tony Fernan. 

Deel dit artikel