Nieuws Curaçao

Actuele coronasituatie op Bonaire, Aruba en Curaçao

Actuele coronasituatie op Bonaire, Aruba en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. Hoewel vaccinatiecampagnes in volle gang zijn, blijft het virus aanwezig op de eilanden. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao

Op Curaçao zijn gisteren 1.007 mensen getest op Covid-19. Negen mensen testten positief.

bol

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu vijf mensen die positief getest zijn. Drie van hen liggen op de intensive care. Daarnaast herstelden 11 mensen van het virus.

Curaçao heeft nu 98 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Op Aruba testten gisteren zeven mensen positief op Covid-19. In één geval ging het om een bezoeker van het eiland.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu negen mensen die positief getest zijn. Eén van hen ligt op de intensive care afdeling. Ook op de intensive care in het ziekenhuis in Colombia liggen tien mensen die positief getest zijn en van Aruba afkomstig zijn. Daarnaast liggen er ook nog twee bewoners van Aruba op de algemene covid-afdeling van het ziekenhuis in Colombia. Zestien mensen herstelden weer van het virus.

bol

Aruba telt nu 144 actieve gevallen van Covid-19.


Bonaire

Op Bonaire is afgelopen week wederom iemand overleden die positief getest was. Hiermee komt het totaal aantal doden op Bonaire sinds het begin van de coronacrisis op 21 te staan.

Op Bonaire zijn 39 mensen getest op Covid-19. Vijf van hen testten positief.

In het ziekenhuis op Bonaire liggen nu zes mensen die positief getest zijn. Daarnaast herstelden er weer 26 mensen van het virus.

Bonaire heeft nu 119 actieve gevallen van Covid-19.

bol

Deel dit artikel