Nieuws Curaçao

Mannelijk Curaçaos’ covermodel op Fresku-magazine

Fresku Next Cover Model heeft zijn finale bereikt. Afgelopen maandag maakte Curaçao kennis met het nieuwe covermodel, winnaar Niurick Leoncio.

Zoals het al drie jaar een traditie is, gaat Fresku Magazine op zoek naar lokale talenten voor op hun cover. Zij krijgen de kans om zichzelf te ontdekken en om kennis te maken met de modellenwereld. Tijdens deze periode moeten de modellen door middel van allerlei soorten uitdagingen zichzelf bewijzen.

Er waren dit jaar, voor deze derde editie, 122 inschrijvingen. Daaruit is een top tien uitgekozen. Dit werd gedaan door de juryleden Charles Jansen – hoofdredacteur-, Akisha Albert, Monifa Jansen en Rashadi Geertruida.

Niurick Leoncio was al vanaf het begin favoriet en hij wist zich ook te bewijzen. Resultaat: de titel om het nieuwe covermodel te zijn van de 18e editie van Fresku Magazine.

De kersverse winnaar is ook dan de eerste mannelijke winnaar van Fresku Next Cover Model. Dit is het bewijs dat het ook mogelijk is voor mannen in de modellenwereld, ook op Curaçao.

Deel dit artikel