Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering van Curaçao heeft de PCR-testprocedure aangepast. Iedereen die naar het eiland reist vanuit een land waarvoor een negatief PCR-testresultaat verplicht is, moet de test maximaal 48 uur voor de vlucht naar Curaçao laten afnemen. 

pcr testVoorheen was dit maximaal 72 uur voor de vlucht.

Passagiers kunnen de testresultaten uploaden via www.dicardcuracao.com en hier ook de verplichte Passenger Locator Card (PLC) invullen.

,,Het is zeer belangrijk om vooraf een bevestiging te ontvangen van het lab/ de testlocatie in het buitenland dat de PCR-testresultaten voor de vlucht naar Curaçao worden verstrekt”, aldus de regering.

De landenclassificatielijst en alle mededelingen over reizen naar Curaçao zijn beschikbaar op www.gobiernu.cw.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.