Vakantie

Zoek je een goedkoop vliegticket naar Curaçao?

Grote Knip op Curaçao, foto: Inge Poorthuis

Ben jij ook zo toe aan een heerlijke vakantie naar Curaçao? Genieten van zon, zee en strand. Slenteren door het oude centrum van Willemstad. De natuur in of cultuur snuiven. Curaçao is een prachtig eiland om jouw vakantie door te brengen. Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Curaçao? Lees dan hier onze tips.

TUI biedt regelmatig korting op vliegtickets naar Curaçao. Zoek jij een goedkoop vliegticket naar Curaçao? Dan is dit dus jouw kans om voordelig naar Curaçao te vliegen en het eiland te ontdekken. Of misschien ben je al eens eerder op Curaçao geweest en wil je graag terug? Boek snel een goedkoop vliegticket en profiteer van forse kortingen.

Wil je nog meer besparen? Zorg dan dat je flexibel bent voor wat betreft jouw reisperiode. TUI heeft op haar website een duidelijk prijsoverzicht met alle aankomst- en vertrekdata en de daarbij behorende prijzen. Wist je dat je soms tientallen euro’s kunt besparen door een dag eerder te vertrekken of juist een paar dagen later? Vergelijk en doe er jouw voordeel mee.

Zoek je een goedkoop vliegticket naar Curaçao?
Zicht op Punda en Pontjesbrug, foto: Inge Poorthuis

Wanneer je een los vliegticket boekt, geeft dat veel vrijheid voor wat betreft jouw onderkomen op Curaçao. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een keuze te maken uit de hotels en appartementen die TUI aanbiedt. Maar je kunt ook elders jouw accommodatie op Curaçao reserveren. Wellicht heb je vrienden of familie op het eiland wonen die je onderdak kunnen bieden? Of wil je in meerdere accommodaties, verspreid over het eiland, verblijven tijdens jouw vakantie? Het is allemaal mogelijk wanneer je een los vliegticket boekt bij TUI.

Vanaf 599 euro per persoon retour naar Curaçao

De prijzen voor een retourticket beginnen vanaf 599 euro per persoon bij TUI. Er komt dan nog wel 15 euro bij aan boekingskosten, maar dit is per boeking. Voor deze prijs ben je 8 dagen op reis. Vind je dit te kort? Langer blijven is uiteraard mogelijk, maar de ticketprijs zal dan iets hoger liggen. Nogmaals, zorg ervoor dat je flexibel bent qua reisperiode, dit levert de grootste besparing op.

Bootje op het strand van Porto Mari, foto: Inge Poorthuis

Wanneer breng jij (weer) een bezoek aan Curaçao?

Wil je ook (weer) naar Curaçao? Boek dan snel jouw vliegtickets want bovenstaande prijzen gelden maar beperkt. En ook hier geldt: Vol is vol! Boek dus snel en bespaar tientallen tot honderden euro’s op jouw vliegticket naar Curaçao.

Lees ook: Tips voor een goede voorbereiding voor een vakantie naar Curaçao

Dit artikel bevat affiliate links


Lees ook:

Deel dit artikel