Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie doet naar verwachting vandaag uitspraak in verband met een zich al lang voortslepende zaak tussen The Strand en Girobank.

thestrandDetails worden in dit stadium niet verstrekt, maar bronnen weten deze krant te melden dat op grond van tijdens het proces door The Strand aangevoerde stukken Girobank, staande de zitting bij het Hof, de zaak haar vordering heeft ingetrokken. Daarop is om proceskostenveroordeling gevraagd. Daarvan volgt vandaag vonnis.
Partijen zijn benieuwd over wat en hoe het Hof dit bijzondere moment op papier zal zetten. Het blijkt dat Girobank ‘belangrijke informatie heeft achtergehouden’, aldus de verdediging van The Strand. Dat zou in eerste aanleg ook het geval zijn geweest. The Strand wilde, voordat het vonnis er is, geen informatie verstrekken. Ook advocaat André Small mag op instructie van zijn cliënt nog niets zeggen.
In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel komt The Strand voor met als officiële naam ‘Curaçao Real Estate Development nv’, opgericht in 2006. Directeur is de Curaçaoënaar Jose Alberto Ferreira. Hij is projectontwikkelaar en bouwde een achttiental luxeappartementen. Deze worden tegenwoordig verhuurd via de gelijknamige website, namelijk thestrandcuracao.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.