Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Zanzibar door politie gesloten

door Op 10-01-2022

Zanzibar is dit weekend op last van de politie gesloten. Het was er erg druk  bij de beachbar op Jan Thiel. Verschillende personeelsleden hadden ook geen mondkapje op. Toen de politie achter de bar wilde gaan hield de eigenaar ze tegen. Die werd tegen de grond gewerkt en gearresteerd. De bar heeft een boete gekregen en werd per direct gesloten. Inmiddels is Zanzibar weer open. 


Meningen van de lezer
  1. Eric   Op   10-01-2022 om 09:42

    Had dit niet al maanden eerder moeten gebeuren??? Nu Madero nog deze tent moeten ze echt voorgoed sluiten de meeste besmettingen komen daar vandaan en zorgen er voor dat het hele Eiland in deze situatie van lockdown Time out enz zit. en ze hebben ook de schuld op hun geweten van de diverse doden op het Eiland.

    • Loes   Op   10-01-2022 om 14:31

      Voorgoed sluiten??? Weet u hoeveel gezinnen op Curaçao leven van daar werken?? De hele corona tijd is er niemand ontslagen daar. De personeelsleden die geen mondkapje ophadden hebben een bekeuring gekregen. Toerisme is 1 van de grootste inkomens van ons eiland. En er is NOOIT een goede reden om zulk geweld te gebruiken door overheidsinstanties als ze niet fysiek worden aangevallen, wat hier idd niet het geval was. De politie moet toch getrained zijn als ze verbaal worden aangevallen om zeker geen fysiek geweld te gaan gebruiken???

    • Benjamin KANBIER   Op   30-04-2022 om 04:41

      Kul lulstory!!! Buiten kan gewoonweg geen kwaad. Nu we vandaag allen weten hoe het wel zit, kun je tevens zien wat voor nonsens er door mensen als jij er uit is gekraamd! Bert Evers is een verantwoordelijke persoon die voor zaak en personeel opkomt! Kortzichtigheid gaat niet samen met weldenken! Ook jij bewijst dat!
      Benjamin

  2. Benjamin KANBIER   Op   30-04-2022 om 04:49

    Eric,
    Droomdenker mocht deze Eric willen! Dit soort mensen zijn doomdenkers en domdenkers…
    Wat een kortzichtige lul is dit! De politie had dit NOOIT op deze wijze mogen doen. Bert zit daar al jaren en neemt verantwoordelijkheid voor zaak en personeel! Schandelijke actie!
    Benjamin

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *