Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - De regering is bezig met een versneld aanbestedingstraject voor de zoektocht naar huurders van de opslagtanks op het raffinaderijterrein in San Nicolas. Veertig gegadigden hebben zich gemeld voor het sluiten van de inschrijftermijn op 15 mei.

tanksRefineria di Aruba (RdA) schrijft in een persbericht dat de vraag naar opslagcapaciteit voor olieproducten groot is, vanwege de lage prijs op de wereldmarkt door de door corona gekelderde vraag.

,,Veel producenten zitten met voorraad en zoeken naar mogelijkheden om hun producten op te slaan. Dat creëert voor Aruba de kans om zeer snel huurovereenkomsten te sluiten en zo van deze unieke situatie te profiteren. We moeten dus snel onderhoud verrichten aan de terminals, zodat we klaar zijn om cliënten te accepteren.”

RdA is ook bezig met een aanbestedingsprocedure voor overname van de raffinaderij.

 

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.