Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

“Broer en schoonzus kosten belastingbetaler niks”

door Op 06-10-2021

De broer en schoonzus van Gevolmachtigd Minister Carls Manuel kosten de belastingbetaler geen cent. Dat zei Manuel vanmorgen zelf op Paradise FM. Zijn schoonzus, een schoonheidsspecialiste, heeft een paar dagen voor niets meegeholpen met koffie halen toen een deel van het personeel ziek was. De broer van Manuel is aangenomen als persoonlijke assistent en fotograaf, aldus de Gevolmachtigd Minister. Over hoe zijn broer betaald wordt, wilde Manuel niets loslaten. Volgens hem is zijn broer geen dj maar mediaexpert.

 

Beluister hier het interview van Maarten Schakel met Carls Manuel op Paradise FM

Manuel ligt deze dagen onder vuur om de aanstellingen van zijn broer en zus en om zijn eigen CV met ogenschijnlijk weinig ervaring. Manuel zegt diverse managementfuncties te hebben bekleed in het bedrijfsleven en momenteel cursussen te volgen om bij te leren.


Meningen van de lezer
  1. Oscar Romer   Op   07-10-2021 om 01:13

    Jammer dat Curaçao een gevolmachtigde minister heeft met zo een weinig kennis van zaken en cultuur. Er zijn genoeg kandidaten op het eiland met meer inhoud. Ik schaam mij voor een gevolmachtigde minister die nog cursussen moet doen om bijgespijkerd te worden. Weer een gemiste kans!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *