Nieuws Curaçao

Overzicht actieve Covid-19 cases op Bonaire, Aruba en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao


Voor het eerst sinds begin februari geen besmettingen op Curaçao

Op Curaçao is gisteren iemand die positief getest was overleden op de afdeling Intensieve Zorg in het ziekenhuis. Hiermee komt het totaal aantal doden sinds heb begin van de crisis op 117 te staan.

bol

Gisteren zijn er op Curaçao 605 mensen getest. Niemand kreeg een positieve uitslag. Dit is voor het eerst sinds 8 februari.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nog 29 mensen die positief getest zijn. Negentien van hen liggen op de intensive care afdeling. Ook herstelden er weer 21 mensen van het virus.

Curaçao heeft nu 127 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Op Aruba zijn gisteren 670 mensen getest. Van hen kregen dertien mensen een positieve uitslag.

bol

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu negen mensen die positief getest zijn. Vier van hen liggen op de intensive care. Ook herstelden er weer negen mensen van het virus.

Aruba heeft nu 95 actieve gevallen van Covid-19.


Bonaire

Op Bonaire zijn gisteren 47 mensen getest. Van hen kreeg één persoon een positief resultaat.

In het ziekenhuis op Bonaire liggen geen mensen meer die positief getest zijn.

Bonaire heeft nu tien actieve gevallen van Covid-19.

bol

Deel dit artikel