Prinses Amalia ruikt aan protocol rond staatsbezoek en ontmoet leerlingen van ‘haar’ school

Prinses Amalia en het koningspaar zijn aangekomen op Aruba, de tweede stop op hun rondreis over de Antillen. Aruba is een apart land binnen het koninkrijk der Nederlanden en dat laat de kroonprinses ruiken aan het protocol rond een staatsbezoek.

13 reacties

  • Ingrid Holtkamp

    1 jaar geleden
    Ik vindt jammer dat de koning niet bij de holocaust en de watersnood herdenking is vindt ik toch belangrijk deze vakantietripje had toch later gekund.
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    @ Aafke de Vries en hoeveel andere vormen zijn er zonder koningshuis; die eigenlijk geen politieke macht hebben dus totaal irrelevant voor onze regeringsvorm, kunnen er zijn? Ik zeg gewoon burger worden, zonder externe en interne rollen met al die poespas. Dat hoeft geen republiek te zijn al heb je dan tenminste één iemand om verantwoordelijk te maken in plaats van steeds maar weer die halfzachte en kunstmatige coalities die elkaar met passiviteit de hand boven het hoofd houden!
  • Jannee Vermeulen

    1 jaar geleden
    De eilanden kiezen ervoor om deel te blijven van het koninkrijk tot nu toe dus ja dan heb je dit soort dingen. Gezien de afstand echter is het raar dat er zo een gedoe van wordt gemaakt, maar ja daar kiezen de eilanden voor. Anyway leuk dat ze even lekker wat zon konden pakken. Jannee Vermeulen
  • a hermens

    1 jaar geleden
    Amalia met pyama outfit van Koningsdag en opvallend ..... weer hare majesteit die zonodig de show steelt ipv Amalia die kennis komt maken ..... allemaal theater ..... weg ermee
  • Eduard Kreek

    1 jaar geleden
    Wel erg jammer, dat ze niet aan mij hebben gedacht om mee te nemen, de Oranjes, ik had wel zin in een weekje warmte, met een lekker zonnetje!!
  1. Bom onder deepfakesite: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Bom onder deepfakesi­te: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Nederlandse instanties hebben een belangrijke slag geslagen tegen de website die al jaren ongehinderd én ongestraft deepfake-pornofilmpjes van beroemdheden verspreidt. In de afgelopen weken zijn er tientallen filmpjes van BN’ers en Kamerleden offline gehaald, na onderzoek van het AD. Sommige video's, bijvoorbeeld van de leden van het Koninklijk Huis, stonden al jaren online en werden ruim 100.000 keer bekeken.