Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Politie: Autodiefstal groot probleem

door Op 14-06-2021

De politie geeft aan zich bewust te zijn van het alarmerend grote aantal auto’s dat er gestolen wordt op Curaçao. Soms worden de voertuigen nog wel teruggevonden, maar zijn ze volledig gestript. De diefstallen worden vaak gepleegd op auto’s die niet genoeg beveiligd zijn. Ook zijn kwetsbare mensen en toeristen vaker slachtoffer van autodiefstal of auto atrako’s. Daarom heeft de politie het team dat autodiefstallen onderzoekt uitgebreid en zal er binnen de departementen meer samengewerkt worden. Ook roept de politie iedereen op om verdachte situaties zo snel mogelijk te melden.

Verder heeft de politie een lijst gepubliceerd van auto’s die het meest worden gestolen. Het gaat daarbij vooral om modellen van Kia, Hyundai, Mitsubishi en Nissan.  

Kia: Picanto, Rio, Soul, Optima, Forte, Serato, Sportage

Hyundai: Elantra, Accent, Sonata, I-10, Tucson

Mitsubishi: Lancer, Nativa, Montero

Nissan: Sunny, Sentra, pikòp

Daarnaast adviseert de politie om genoeg licht in je tuin te hebben, minder begroeiing(zicht op auto) en een omheining met een goed slot.


Meningen van de lezer
  1. Anja   Op   14-06-2021 om 16:08

    Hoe is het mogelijk dat op een eiland van deze afmetingen zoveel diefstallen van auto’s plaatsvinden
    De politie zou een specifieke eenheid hierop moeten zetten of hulp van het leger inroepen om dit te stoppen. Wanneer er zelfs een politiebureau van drugs kan worden beroofd is het imago van de politie in het geding. deze autodiefstallen helpen niet.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *