Nieuws Curaçao

Miles Mercera nieuwe directeur toeristenbureau Bonaire

Miles Mercera nieuwe directeur toeristenbureau Bonaire

KRALENDIJK – Miles Mercera is per direct benoemd tot nieuwe directeur van TCB. Mercera brengt tientallen jaren ervaring in de wereldwijde horeca- en toerisme-industrie mee naar zijn nieuwe rol.

“Het is een voorrecht om samen met diverse partners voort te bouwen op de reputatie van Bonaire als een ongerepte, milieubewuste en gastvrije bestemming, en om dat imago te versterken door de grote vooruitgang te laten zien die het eiland de afgelopen jaren heeft gemaakt in het verstrekken van een gevarieerd culinair aanbod, luxe accommodatie-opties en verhoogde kwaliteit in ervaringen”, aldus Mercera. “Het is een spannende tijd om in het toerisme te werken en samen met een dynamisch team kijk ik reikhalzend uit naar de kansen die voor ons liggen.”

bol

Meest recentelijk was Mercera een onafhankelijke toerismeprofessional via zijn adviesbureau, nadat hij was teruggetreden uit de Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA) om een politieke rol te gaan vervullen. Hij bracht bijna 10 jaar door bij CHATA, waarvan de laatste vier jaar in de leidinggevende rol als President & CEO.

Deel dit artikel