Nieuws Curaçao

‘Samen één Koninkrijk’ haalt 769.000 euro op

Churandy Martina tijdens de uitzending Samen één Koninkrijk.

Jandino’s initiatief Samen één Koninkrijk om geld in te zamelen voor de inwoners van Curaçao, Aruba en Sint Maarten, heeft in inmiddels ruim €769.000 opgebracht en loopt nog verder op.

Met de ingezamelde donaties zullen voedselpakketten worden samengesteld en verdeeld over de bevolking, die momenteel zwaar getroffen wordt door de gevolgen van de coronacrisis.

bol

Olympisch atleet Churandy Martina stond vandaag de hele dag in de Doneer Drive Thru waar mensen fysiek een donatie langs konden brengen. Najib Amhali trok de wijk in om samen met Jandino’s kinderen koekjes te verkopen.

Jandino ontving gasten als Dirk Kuyt, Giovanca, staatssecretaris Knops en Jeroen Pauw. Er waren optredens van oa Edsilia Rombley, Shirma Rouse, Tania Kross, Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Candy Dulfer veilde privé saxofoonlessen en burgemeester Aboutaleb bood ter veiling een lunch aan op het stadhuis van Rotterdam.

Tijdens de show werd een ‘eindbedrag’ van €672.000 onthuld, bij plaatsing van dit bericht was dit bedrag al opgelopen tot ruim een ton meer.

Lees ook:

bol

Deel dit artikel