Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Bijna tweeduizend schoolkinderen bezoeken Cinekid

door Op 28-10-2022

De deur van Teatro Luna Blou werd afgelopen week platgelopen. Bijna tweeduizend scholieren bezochten het Cinekid filmfestival. Dit jaar werd het grootste jeugdfilmfestival ter wereld voor het eerst op Curaçao gehouden. Scholen konden genieten van internationale en lokale jeugdfilms. Dit weekend is het festival ook te bezoeken voor het publiek. Morgen draaien de films Totem en Robotbro. Zondag schitteren Zulaika, De avonturen  van de spin Anansi en Wallay op het witte doek. 

Kaarten zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Van den Tweel Zeelandia en online op CaribbeanTicketShop.com

Zaterdag 29 oktober. 3.00 PM
Totem
De ouders van Alma zijn niet legaal in Nederland en een keer moet ze vluchten. Op zoek naar haar vader krijgt ze gezelschap van een nieuwe vriend, een speenvarken. Een avontuur voor kinderen vanaf zes jaar, in het Nederlands gesproken.

Zaterdag 29 oktober.  5.00 PM
Robotbro
Alberte leeft in de verre toekomst en krijgt de meest moderne robot cadeau voor haar verjaardag. Maar kun je echt vrienden worden met een robot? Een science fiction voor kinderen vanaf 8 jaar. Nederlands gesproken.

Zondag 30 oktober. 1.00 PM
De avonturen van de spin Anansi!

Wie kent hem niet, de spin die iedereen te slim af is: Nanzi. In Suriname heet hij Anansi en maakt van alles mee. Voor de kleintjes vanaf 4 jaar. Nederlands gesproken met introductie in het Papiaments

Zondag 30 oktober. 3.00 PM
Zulaika

Zulaika is een bijdehand meisje dat met haar oma woont. Zal het haar lukken de winkel van oma te redden zodat ze weer terug kan naar school? Zulaika was de eerste en tot nu toe enige kinderfilm gemaakt op Curaçao. Voor kinderen vanaf 10 jaar, in Papiaments gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Zondag 30 oktober. 5.00 PM
Wallay
Ady woont in Europa met zijn ouders. Er gebeurt iets waardoor hij zijn familie kan gaan ontmoeten in Burkina Faso, helemaal in Afrika. Frans gesproken met Nederlandse ondertiteling voor kinderen vanaf 10 jaar.


Meningen van de lezer

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *