Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De University of Curaçao (UoC) heeft een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met de Fundashon Bon Intenshon waarbij samengewerkt wordt aan de kwaliteit en inhoud van het programma International Hospitality and Tourism Management van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen (SEF).

Deze opleiding is recent positief beoordeeld door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). ,,Door deze positief beoordeelde opleiding aan te bieden, is de UoC een belangrijke stakeholder geworden voor het opleiden van toekomstige leiders, zowel lokaal als internationaal, in de hospitality- en toerismesector”, aldus de UoC. Bij de ondertekening waren aanwezig de rector magnifcus, Francis de Lanoy, Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon, de decaan van het Rosen College of Hospitality Management in Florida, Robertico Croes, vertegenwoordigers van het toeristenbureau CTB en de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata).

toerismeopleiding


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.