Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Landhuis Brakkeput Mei Mei als uitgaansgelegenheid bestaat 20 jaar. Dit werd gisteravond gevierd met een ‘Gosadera’. Voortaan wordt, beginnend in juni, elke vrijdag ‘Gosadera’ georganiseerd.

F01 MEI MEI 20 jr 3Het landhuis aan de Kaminda Brudernan di Brakepoti is een begrip en méér dan alleen een restaurant; er is ook een minigolfbaan, speeltuin en evenementenlocatie.
Het meer dan 250 jaar oude landhuis, dat eigendom is van Stichting Monumentenzorg Curaçao en gehuurd wordt door de exploitant, is gebouwd op de oude plantage Brakkeput, die al in de eerste helft van de 18e eeuw bestond.
Nu is het landhuis het centrum van een populaire uitgaansplek, waar uitbater Tony Halabi en zijn crew al twee decennia zowel eilandbewoners als toeristen ontvangen.
Enkele bekende artiesten die er hebben opgetreden zijn Al Jarreau, Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Jandino Asporaat en Randal Corsen Orchestra.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.