Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - Er zijn op Aruba gisteren vijf nieuwe gevallen van coronabesmetting vastgesteld. De teller staat nu op 55. Onderzoek heeft uitgewezen dat bijna de helft van de besmettingen op Aruba zelf heeft plaatsgevonden.

aru hospitaalDe leeftijden van de personen die zijn besmet lopen uiteen van 11 tot 74 jaar. De meeste mensen hebben slechts lichte symptomen van het virus. Op dit moment wordt één patiënt verpleegd op de intensive care van het Horacio Oduber Hospital en een op de medium care. Twee patiënten liggen in isolatie op een verpleegafdeling. Momenteel worden 1.040 personen verplicht in thuisquarantaine te blijven. Van hen hebben er 193 contact gehad met een besmette persoon en 847 zijn reizigers die na 17 maart Aruba zijn binnengekomen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.