Nieuws Curaçao

Beatrix herstelt van Corona

Beatrix herstelt van Corona

Prinses Beatrix is hersteld van corona. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft vandaag het nieuws bevestigd dat vrijdag al werd gemeld door De Telegraaf. Eerder wilde de RVD geen commentaar geven op de kwestie.

De 83-jarige voormalig vorstin was de afgelopen dagen in quarantaine vanwege een besmetting met het virus. Die werd geconstateerd na haar vierdaagse werkbezoek aan Curaçao eind november.

bol

Koning Willem-Alexander maakte deze week al bekend dat de schade meeviel. Het zou “helemaal top” gaan, zei hij maandag tegen Blauw Bloed, dat hem vroeg naar het wel en wee van zijn moeder. De koning bedankte alle Nederlanders voor het medeleven.

Prinses Beatrix was volledig gevaccineerd en had ook al een boosterprik ontvangen voordat ze naar Curaçao vertrok. Tijdens het werkbezoek besteedde prinses Beatrix vooral aandacht aan de gevolgen van de coronapandemie en aan natuurbehoud op het eiland. Door de quarantaine kon ze de verjaardag van haar kleinkind Amalia, die eerder deze week 18 jaar werd, slechts virtueel meevieren.


Deel dit artikel