Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

ABN zegt niet-Europese rekeningen toch niet op

door Op 12-05-2021

Goed nieuws voor ABN-AMRO rekeninghouders op onze eilanden: niet-Europese rekeningen worden voorlopig niet gesloten. Klanten die eerder een opzegbrief hebben ontvangen kunnen die als niet-verzonden beschouwen. Alle rekeninghouders krijgen daarover nog een persoonlijke brief. Dat meldt de Stichting Consumenten Belangen Curacao. ABN-AMRO vertelde vorige maand dat de rekeningen van Caribische leden per 1 juli zouden worden opgezegd. De bank heeft dat tijdelijk stopgezet omdat er momenteel daarover een wetsvoorstel in behandeling is.

 


Meningen van de lezer
  1. Manon Broekhoff   Op   12-05-2021 om 23:59

    Nu nog voor alle NLers buiten de Carib – wij horen helemaal NIETS! Enkel dat we €15 per maand extra moeten betalen om zgn kosten te dekken. Dit komt bovenop de kosten die je al maandelijks betaalt voor je bankpas & “service”

  2. Otto de Voogd   Op   13-05-2021 om 02:39

    Ik zou iedereen echter toch adviseren snel een betere bank te zoeken. De ABN Amro heeft ondertussen laten zien dat zij niet betrouwbaar zijn en je niet waarderen als klant. Op ieder willekeurig moment kunnen ze er weer op terugkomen. Wees voorbereid!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *