Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Vrij onder voorwaarden na 20 jaar cel voor moord

door Op 26-11-2021

Shairon Paulina is na 20 jaar cel vrijgelaten onder voorwaarden. Hij zat vast sinds 2001 omdat hij een jaar eerder iemand had doodgeschoten bij een overval op Restaurant Fort Waakzaamheid op Ser’i Domi. Sinds een aantal jaar mag iemand met een levenslange celstraf na 20 jaar naar huis, als het Gerecht vindt dat er geen reden is om iemand langer vast te houden. Voorwaarde is wel dat Poulina geen nieuw strafbaar feit pleegt. Anders moet hij alsnog zijn levenslange straf uitzitten. Poulina werd in 2001 veroordeeld voor een reeks atrako’s, waarvan die bij Fort Waakzaamheid het dieptepunt was.


Meningen van de lezer
  1. Martina   Op   29-11-2021 om 15:46

    Ieder mens verdient een tweede kans, als de rechter vond dat hij die moet krijgen.. wie zijn wij om te oordelen van niet? Ik geloof dat een rechter heel goed weet hoe hij moet oordelen. Ik wens Shairon heel veel geluk en wijsheid toe. Hij heeft zijn straf uitgezeten en daarmee vind ik dat hij met rust gelaten moet worden. 20 jaar is niet niks.

  2. Raslion   Op   29-11-2021 om 16:51

    Ik denk dat het te proberen valt ,we gaan ervan uit dat de gedetineerde zijn les geleerd heeft en van zijn vrijheid zal gaan genieten . Heel goed plan zo komen er plekken vrij in de gevangenis . En men beseft niet hoe duur een gedetineerde kost per maand/dag. En ja we zijn geen God net wat de vorige schrijver schrijft iedereen verdient een tweede kans. En als hij in de fout gaat dan mag hij binnen wegrotten ja

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *