Al het nieuws

De Curaçaose baseballheld Kenley Jansen heeft gisteren zijn opwachting gemaakt in het Witte Huis in Washington en daar Joe Biden, president van de Verenigde Staten en vicepresident Kamala Harris ontmoet.

kenleyjansen1In een post op Facebook schreef Jansen, die pitcher is voor de Los Angeles Dodgers, gisteren dat het voor hem als een Curaçaoënaar die in de VS woont een eer was om het Witte Huis te bezoeken. ,,Het is een droom die werkelijkheid is geworden om in de MLB te spelen, de World Series te winnen en om ontvangen te worden door de president en vicepresident. Ik zal deze dag nooit vergeten, wat een zegen!” Jansen wees er tot slot op dat het gisteren op Curaçao ‘Dia di Bandera’ (Dag van de Vlag) was en gaf aan zich ‘gezegend te voelen om deel uit te maken van beide landen’.
Foto’s Kenley Jansen


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.