Nieuws Curaçao

Eind oktober Cinekid Curaçao 2022

WILLEMSTAD – Cinekid, het grootste Jeugdfilmfestival ter wereld komt naar Curaçao. Van 24 tot 30 oktober kunnen jong en oud in Teatro Luna Blou genieten van de mooiste en bijzonderste films met veel aandacht voor de jeugd. 

Cinekid heeft een bijzondere programmering van films uit de heel wereld die door de organisatie wordt aangevuld met een bijzondere lokale jeugdfilm. 

bol

Het festival begint door de week met schoolvoorstellingen. In het weekeinde, zaterdag 29 en zondag 30 oktober kunnen kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, peetooms en peettantes en anderen van de films genieten. 

Er is een speciale programmering voor het weekend. Ontroering met de avonturen van een speenvarken, de bekende spin Nanzi een stoere robotfilm en de eerste en tot nu toe enige jeugdfilm gemaakt op Curaçao: Zulaika.

Check de programmering op Facebook en Instagram: Cinekid Curaçao.

Dit jaar begint het festival met mooie films, in de toekomst komen daar volgens de organisatie bijzondere dingen bij zoals workshops je eigen cartoon maken en spannende games. 

bol

Cinekid Curaçao wordt op deze manier een regionaal afdeling van het internationaal festival in Amsterdam met bezoekers en uitstraling over het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Deel dit artikel