Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - Sint Maarten registreerde woensdag vier nieuwe positieve Covid-19-gevallen, waarmee het totaalaantal op 57 komt. sxmbesmettingenDat meldt The Daily Herald. Premier en voorzitter van het Emergency Operations Center (EOC), Silveria Jacobs, zei dat daar tegenover staat dat zeven extra mensen nu zijn hersteld, wat het totale aantal herstelde personen op 12 brengt.

Het aantal personen in zelfquarantaine bedraagt 99. In totaal verkeren 144 personen in zelfisolatie en zijn 163 personen getest, van wie 57 positief zijn gebleken en 103 negatief. Twee tests zijn nog in behandeling en één is niet doorslaggevend. De positieve gevallen omvatten 38 mannen en 19 vrouwen. In totaal zijn zes personen in het ziekenhuis opgenomen, van wie vijf personen bevestigde Covid-19-gevallen en één vermoedelijk geval.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.