Aruba

Voor tiende dag op rij overlijden mensen aan de gevolgen van covid-19 op Curaçao

Voor tiende dag op rij overlijden mensen aan de gevolgen van covid-19 op Curaçao

Er lijkt geen einde te komen aan het aantal mensen dat bezwijkt aan de omikron-variant van corona. Voor de tiende dag op rij zijn vnadaag coronapatiënten aan het gevreesde virus bezweken.

Vandaag telt Curaçao vijf doden. Twee patiënten overleden thuis, twee patiënten die thuis in isolatie zaten en één patiënt in het CMC. 242 mensen zijn sinds het begin van de pandemie aan de gevolgen van covid-19 overleden.

bol

Het aantal ziekenhuisopnames daalt met twee naar 25. Daarvan liggen tien coronapatiënten op de intensive care.

Het aantal nieuwe besmettingen daalde. Van 146 gisteren naar 102 vandaag. 1.449 mensen zitten nog in isolatie, 72 minder dan gisteren.

Aruba

Op Aruba viel vandaag ook een dode vanwege covid-19. Daar zijn sinds het begin van de pandemie 194 mensen overleden aan het virus.

bol

Er kwamen vandaag 54 patiënten bij, acht minder dan gisteren. Het totaal aantal actieve besmettingen bedraagt 257.

Er liggen negen mensen minder in het ziekenhuis dan gisteren. 23 in totaal, negen van hen liggen op de intensive care, van wie zes in Colombia.

Bonaire

Op Bonaire daalde het aantal actieve besmettingen met 124 naar 171. Elf nieuwe coronapatiënten kwamen er bij. Eén patiënt mocht ziekenhuis Mariadal verlaten. Daar liggen nog drie coronapatiënten.


Deel dit artikel