Al het nieuws

Ook dit jaar heeft Fundashon Hemayel Martina een vakantieplan georganiseerd voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

vakantieplanEr werden verschillende educatieve en recreatieve activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Zo is de groep onder andere een kijkje gaan nemen aan boord van Pullmantur. Ook mochten de kinderen zich vermaken tijdens een Waterfun Party en hebben ze een bezoek gebracht aan de Air Navigation Service Provider en Hacienda. In Hòfi Pastor in Barber hebben de kinderen een wandeling gemaakt en genoten van de natuur. Ook hadden de deelnemers aan het vakantieplan een sportochtend bij SDK, maakten ze een rondvaart door de haven en vermaakten ze zich kostelijk bij het Verkeerspark. Volgend jaar organiseert de stichting voor de tiende keer een vakantieplan.
Foto FHM


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.