Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna heeft afgelopen vrijdag zijn ‘natuurbijdrage’ betaald via het nieuwe online betaalsysteem van Stichting Nationale Parken (Stinapa). stinapaHet is wettelijk vereist dat iedereen die wil gaan duiken in het Bonaire National Marine Park, de natuurbijdrage van 45 dollar betaalt. Hoewel de betaling online in 2019 werd ingevoerd, is het nog steeds mogelijk om de natuurbijdrage aan de toonbank te betalen bij de lokale duikcentra en bij de hoofdvestiging van Stinapa.
Gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe heeft ook zijn natuurbijdrage betaald, hij heeft gebruikgemaakt van het toonbanksysteem. Dat is het systeem dat altijd door Stinapa werd gebruikt om de betalingen van de natuurbijdrage te verwerken. Zowel gezaghebber Rijna als gedeputeerde Tjin Asjoe ontvingen het in beperkte oplage verkrijgbare souvenirlabeltje.
In 2020 zullen de ronde en vierkante labels niet meer verkrijgbaar zijn, hoewel iedereen die de natuurbijdrage betaalt in de gelegenheid is om een in beperkte oplage verkrijgbaar souvenirlabeltje te ontvangen. Dit labeltje is echter geen betalingsbewijs en daarom is iedereen wettelijk verplicht om het papieren betalingsbewijs bij zich te hebben.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.