Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Francis Slings ‘Three o’clock romance’, een van zijn grotere kunstwerken wordt onder handen genomen voor een ‘touch up’.

Sling2De muurschildering, een expositie op zich, heeft sinds opening in 2017 te lijden gehad onder de weersinvloeden en krijgt op dit moment de nodige liefde en aandacht om weer in perfecte staat teruggebracht te worden. Deze ‘mural’ is gemaakt op het hoekpand aan de Van Raderstraat in Scharloo en gaat, zoals de titel al enigszins weggeeft, over twee vogels en hun toevallige ontmoeting op een tak om drie uur ’s middags. Ze genieten zo van elkaars gezelschap dat ze elkaar de volgende dagen, keer op keer, steeds weer op hetzelfde moment op dezelfde plek ontmoeten. Scharloo is als gebied door Unesco op de Werelderfgoedlijst geplaatst omdat het van grote cultuur- en architectonische waarde is. Steeds meer bedrijven vestigen zich in deze van oudsher statige buurt en zowel toeristen als eilandbewoners nemen vanwege deze reden, maar ook vanwege het kunstwerk een kijkje in de wijk.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.