De beroemde stranden van Ibiza zullen de komende maanden ook weer door Nederlanders worden bezocht, nu het eiland een veilig reisadvies krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
De beroemde stranden van Ibiza zullen de komende maanden ook weer door Nederlanders worden bezocht, nu het eiland een veilig reisadvies krijgt. © Getty Images

Deze vakantielanden worden op ‘groen’ of ‘geel’ gezet

Het algemene negatieve reisadvies dat al maanden voor de hele wereld gold, vervalt vanaf middernacht. Waar kunnen we heen en waar moeten we op letten? Vier vragen. 

14 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Jim Collins Beste redactie. Gisteren ben ik vergeten mijn naam erbij te zetten. Het ging over een reis naar engeland.
  • Rietveld

    3 jaar geleden
    Norbert Schouten ! Jij slaat de plank mis . Je zou wel anders piepen als je drie horeca zaken zou hebben , sommige mensen hebben zelfs hun huis er voor verkocht . Ik blijf dus lekker nog ff thuis
  • Cécile van Vlijmen

    3 jaar geleden
    Iedereen moet vooral doen wat hij/zij zelf wilt, maar breng geen Corona mee terug naar Nederland, zoals vorig jaar. Ga in QUARANTAINE als je terug bent en bij twijfel TESTEN. Ik ben al jaren niet op vakantie geweest en dat vind ik niet zo erg als ik maar gezond blijf en dan bedoel ik niet alleen Corona. Voor iedereen die wel gaat, fijne tijd en kom gezond en heelhuids thuis. 😉☀️
  • Coen de Winter

    3 jaar geleden
    Vakantie net verplaatst naar september. We krijgen onze tweede vaccinatie in juli en beschikken in september hoop ik over een vaccinatiepaspoort. Lokaal steunen doe ik zat: in april een week in Friesland gekampeerd, nu 5 dagen in Holten, en we gaan nog een aantal lange weekenden in Nederland kamperen, maar hoe mooi het op veel plaatsen in Nederland ook is, ik wil echt weg omdat dat me een echt vakantiegevoel geeft. Beter weer is meegenomen maar geen must; ik ga ook graag naar Groot-Brittannië.
  • jan van der Louw

    3 jaar geleden
    Op vakantie vanuit Nederland tja kan me voorstellen masr wij snakken er naar om na twee jaar weer eens onze kinderen,kleinkinderen, familie en vrienden te zien IN Nederland. Beetje de omgekeerde wereld maar als wij Thailand verlaten voor een vakantie komen we er zonder lange (erg dure) qarantaine en talloze testen niet meer in. Afijn zo hebben we allemaal wel iets.
  1. ‘Mooie Bram’ kan vrijkomen door 480.000 euro te betalen, maar hij verdient ‘slechts 100 euro per maand’
    PREMIUM
    meesteroplichter

    ‘Mooie Bram’ kan vrijkomen door 480.000 euro te betalen, maar hij verdient ‘slechts 100 euro per maand’

    De 61-jarige Abraham van der V. uit Den Haag moet, na een lange carrière als oplichtingsverdachte, nog een krappe half miljoen euro aan justitie terugbetalen. Zolang hij niet betaalt, blijft hij vastzitten. Met een kort geding probeert ‘Mooie Bram’ nu zijn vrijheid terug te krijgen. Dit is de roemruchte zaak over ‘ondernemen’ in de diamantenbranche, dure Gucci-tassen en vermeende bezittingen in Monaco en Spanje. ,,Justitie hijgt in de nek van cliënt, maar er is verder niets.”
    Den Haag