Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Vonnis niet meer nodig: Moses komt vrijwillig naar vergadering

door Op 07-08-2020

Statenlid Marilyn Moses heeft vandaag aan het eind van het kort geding van Shaheen Elhage aangegeven dat ze vrijwillig naar de komende vergadering van het parlement gaat. Daarmee lijkt het niet meer nodig dat de  rechter een vonnis wijst. Als Moses niet gaat, zal rechter Kimberley Lasten uiterlijk 12 augustus uitspraak doen in het kort geding dat vandaag is behandeld.
 Het gaat om de vraag of de rechter Statenleden kan dwingen om naar een parlementsvergadering te komen. Rechter Lasten probeerde tijdens de zitting de partijen dichter bij elkaar te laten komen. De rechter betreurde echter dat de Statenleden in een kort geding bijeen moesten komen. “Want ons land is in crisis. En we verliezen op deze manier tijd en geld.”

Meningen van de lezer
  1. Max Martina   Op   09-08-2020 om 22:48

    Het is nog de vraag of mevr. Mozes echt op de eerstkomende Statenvergadering zal verschijnen. Tijdens interview met haar na afloop van de zitting, liet zij zich nogal treuzelend uit op de vraag of zij nou heus de eerstkomende Statenvergadering zal bijwonen; er moest nog eerst met ander worden overlegd, blablabla. Het is dus afwachten wat er gaat gebeuren.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *