Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Jandino zoekt mensen voor Hòfi Mango

door Op 06-09-2022

Jandino is op zoek naar personeel en vrijwilligers voor zijn nieuwe natuurpark. Vandaag opende hij online de vacatures voor Hòfi Mango. De komiek en entrepreneur is op zoek naar vrijwilligers, parkmedewerkers en tourgidsen. Het mangobos klinkt als een plaatje met zevenhonderd mangobomen, een unieke suikermolen en de oudste distilleerderij van Curaçao. Ook wordt Hòfi Mango gebruikt voor diverse educatieve doeleinden en zullen er verschillende evenementen georganiseerd worden. Het park is op zoek naar personen die leergierig zijn, houden van de natuur en communicatief sterk zijn. 17 september is de officiële openingsdag van het park.


Meningen van de lezer
  1. Cisca Rusch-deLijster   Op   07-09-2022 om 10:10

    Als er een Birdguide nodig is bij Hofi Mango, waar ik al paar maal vogels hebben kunnen tellen en bewonderen ( het is daar heel interassant voor Birdtours) zou ik er graag over willen praten met jullie.
    Vriendelijke groeten.

  2. Sandy   Op   07-09-2022 om 10:51

    Bon dia, konta, ik zou heel graag als tourgids op hofi mango mijn bijdrage willen leveren. Ik ben bioloog ( hou dus van de natuur😉) en ben docent ( dus communicatief sterk 😉) allicht ben ik leergierig! Het lijkt me een geweldige uitdaging en hoor graag van u,
    Vriendelijke groet Sandy Voetée

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *