Al het nieuws

Stichting Carmabi heeft afgelopen zondag in samenwerking met Drones Inspire Curaçao en de Dynaf Group een kerstboom op de Christoffelberg geplaatst. De kerstboom staat op 372 meter en is daarmee de hoogste kerstboom van Curaçao, maar ook binnen het Koninkrijk. ,,Wij willen met deze kerstactie de bewoners van Curaçao fijne feestdagen en een goede jaarwisseling wensen”, aldus Carmabi. De kerstboom kan door het publiek tot 6 januari 2020 bezichtigd worden. Vanaf maandag zal de boom verlicht worden en ook ’s avonds vanuit de verte te zien zijn.

kerstboom


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.