Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Stormloop op vakanties: TUI gaat extra vliegen naar Curaçao en Aruba

Dat we vanaf vandaag weer in het vliegtuig mogen springen naar een aantal bestemmingen, hebben reisorganisaties geweten. De telefoon staat roodgloeiend. ,,Alles wijst erop dat vandaag een topdag wordt”, reageert een woordvoerster van Corendon. 

17 reacties

  • Smit

    3 jaar geleden
    Ik dacht dat na de pandemie alles anders zou worden. Het milieu daar zou wat aan gedaan moeten worden. Vooral minder vliegen. En wat gaan we weer doen??? Vooral weer flink vliegen. Steun NL en geef je geld een paar jaar uit in NL. Steun de ondernemers hier. Fijne dag allemaal
  • a.j. Hulst

    3 jaar geleden
    Scenario van vorig jaar lijkt zich wéér af te tekenen: typische vakantiegebieden nu al open want die zijn 'al veilig': iedereen en masse op pad Geen beperkingen/voorzorg (ik ben toch op vakantie en het is toch niet voor niets geel of groen?!) Natuurlijk zou iedereen vaccin hebben gehad maar veel wappies en andere bevolkingsgroepen doen dat niet (in NL wellicht zo'n 25-30%): eind augustus begin september is het weer zover: vierde of vijfde golf!: Tel uit je winst na een jaar Corona-aanpassingen!
  • Lianne Van schoten

    3 jaar geleden
    Straks weer een Corona golf weer een lockdown en nieuwe varianten van het virus. En dan kan ik weer niet sporten Met m n dansgroep of zwemmen met m n zwemclubje. Alleen maar omdat andere zo nodig op vakantie moeten. En daarna mensen hier weer besmette. Zo is de eerste golf ook gekomen vanuit Italië enz
  • A.M. Mulder-denekamp

    3 jaar geleden
    Belachelijk. En Europese landen dan?? Die het véél beter doen dan Nederland. Er zijn óók vakantiegangers die niet hoeven te vliegen en dichter bij huis óók prima vinden!!
  • adrienne Vd pluijm

    3 jaar geleden
    Einde van de vakantieperiode gaat alles weer op slot.
  1. Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea, directeur ontslagen

    Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea, directeur ontslagen

    De fusie tussen de vier belangrijkste militaire musea in Nederland is ontaard in een bestuurlijke chaos. Onderling wantrouwen, onveilige werksituaties en diverse arbeidsconflicten hebben ertoe geleid dat een voorgenomen reorganisatie tijdelijk is stilgelegd. Meerdere externe bureaus deden afgelopen maanden onderzoek na klachten van medewerkers, blijkt uit interne documenten. De algemeen directeur is na twee jaar alweer ontslagen.
  2. Code geel: naar deze landen kunnen we vanaf nu weer op vakantie

    Code geel: naar deze landen kunnen we vanaf nu weer op vakantie

    Nederlanders mogen vanaf zaterdag onder meer weer op vakantie naar Portugal, Finland, de Balearen (onder meer Ibiza en Mallorca), Aruba, Curaçao en veel Griekse eilanden als Kos, Rhodos, Lesbos en Korfoe. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor die gebieden aangepast van oranje naar geel. ,,Dit betekent dat reizen naar deze bestemmingen door het kabinet niet langer sterk worden ontraden", aldus het ministerie.