Nieuws Curaçao

Positief getesten Aruba, Bonaire en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao

Op Curaçao zijn 330 mensen getest, 32 van hen hebben een positief resultaat.

bol

Er liggen nog vier personen in het ziekenhuis op Curaçao. Eén van hen ligt op de intensive care. Ook zijn er weer vier mensen hersteld.

Curaçao heeft nu 154 actieve gevallen.


Aruba

Op Aruba zijn gisteren 615 mensen getest, waarvan 248 bewoners van het eiland. In totaal kregen vijftig mensen een positief resultaat. In zes gevallen ging het om toeristen.

In het ziekenhuis van Aruba liggen nu 24 mensen die positief getest zijn. Negen van hen liggen op de intensive care. Ook zijn er weer 35 personen hersteld.

bol

Aruba heeft nu 207 actieve gevallen.


Bonaire

Op Bonaire is vandaag weer iemand overleden die positief getest was. Sinds het begin van de crisis zijn er nu zes mensen overleden die positief getest waren.

Gisteren zijn er op 99 personen getest en het resultaat van 35 personen is positief.

In het ziekenhuis op Bonaire ligt nu nog één persoon die positief getest is.  Zeventien mensen zijn hersteld. Het aantal personen in quarantaine is toegenomen met 51 en staat nu op 332.

Op 10 maart 2021 zijn er 146 actieve gevallen op Bonaire. Eén van de actieve gevallen is nog steeds een bezoeker van het eiland. De overige actieve gevallen zijn bewoners van Bonaire.

bol

Deel dit artikel