Nieuws CuraƧao

Paradise FM een week vanaf Bonaire

WILLEMSTAD – Radiozender Paradise FM zendt van maandag 3 tot vrijdag 7 oktober live uit vanaf Bonaire. De gepresenteerde programmaā€™s komen elke dag vanaf een andere locatie. De uitzendweek valt precies in de herfstvakantie en tijdens de Bonaire Regatta en is een samenwerking met de Tourism Corporation Bonaire, TCB.

Stationmanager Joris Reer zegt dat Bonaire booming is in de week dat de CuraƧaose zender er uitzendt. ā€œHet leek ons een mooi moment voor een uitstapje en een uitgelezen kans om ons buureiland in het zonnetje te zettenā€. 

bol

Reer doelt op de groeiende populariteit op toeristisch gebied en op de nieuwe hotels en restaurants die er de afgelopen jaren zijn bijgekomen. ā€œNa diverse goede gesprekken met Miles Mercera van de Tourism Corporation Bonaire besloten we deze bijzondere week te organiseren. Voor Bonaire is het een uitgelezen kans om in de spotlight te staan op CuraƧaoā€, zegt Reer.Ā 

De Bonaire week zal bol staan van interviews met prominente inwoners, tal van videoā€™s en fotoā€™s op de social media kanalen van Paradise FM en elke dag zal de zender uitzenden vanaf een andere locatie op het eiland, zoals Sorobon Beach Resort en het hoofdkantoor van TCB. 

Uiteraard zal de zender ook veel aandacht geven aan activiteiten rond de Bonaire Regatta die in dezelfde week plaatsvindt.

bol

Deel dit artikel