Prinses Beatrix arriveert op Curaçao - Informashon tokante Gobièrnu di Kòrsou

Nieuws

Gerelateerde ministeries Algemene Zaken en Minister President
 

Prinses Beatrix arriveert op Curaçao

Geplaatst op 25 11 2021

WILLEMSTAD – Op donderdag 25 november 2021 is Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden geland op Curaçao. Samen met de gouverneur Lucille George-Wout heeft minister-president Pisas, Prinses Beatrix verwelkomd op de airport.

Het werkbezoek van Prinses Beatrix staat in het teken van 25 jaar samenwerking tussen natuurorganisaties binnen de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA). Daarnaast gaat Prinses Beatrix langs diverse sociaal-maatschappelijke initiatieven. Verder spreekt zij een aantal betrokkenen over de impact van de coronapandemie en bezoekt zij enkele kunstprojecten.

Op vrijdag 26 november is Prinses Beatrix aanwezig bij de conventie van DCNA over de toekomst van het samenwerkingsverband, waarin ook de visie van jongeren op natuurbeheer wordt gepresenteerd. ’s Avonds is zij aanwezig bij een receptie. Haar gastvrouw, gouverneur George-Wout, organiseert de receptie ter gelegenheid van de DCNA-conventie. Het werkbezoek van Prinses Beatrix duurt tot en met zondag 28 november.