Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Studentenfeest stilgelegd

door Op 03-05-2021

Het MEO-inspectieteam en de politie hebben in de afgelopen dagen verschillende keren opgetreden. Zo werd volgens de Extra een feest in een bekend studentenhuis aan de Telamonstraat beëindigd.  Bezoekers zouden volop alcohol hebben gedronken en geen mondkapje hebben gedragen. Volgens de huisbaas ging het om zo’n 60 personen van buiten het complex, die hij zelf al had verwijderd voordat de politie ter plaatse was.

Aan de Puerto Ricoweg werd een feest geëindigd waar vooral tieners aanwezig waren. Ook op andere adressen moest worden opgetreden. Maar de meeste problemen deden zich toch voor bij minimarktes en toko’s, waar mensen bijeen kwamen om te drinken. Er werd op veel plekken geen afstand gehouden en geen mondkapjes gedragen. Er werden verschillende boetes uitgedeeld aan winkels.


Meningen van de lezer
  1. Benny Plaisier   Op   03-05-2021 om 08:38

    Hehehè, daar zeuren we pas ACHT JAAR over!!
    Nu maar hopen dat deze 2 bedrijven waar niemand ooit een vergunning van te zien heeft weten te krijgen, ook voor GOED worden opgeruimd!

  2. Kristy   Op   03-05-2021 om 16:03

    Hoop doet leven, beste. Maar deze huisbaas is zo sluw als Reintje de Vos. Wedden dat hij geen (substantiële) boete opgelegd heeft gekregen?

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *