Al het nieuws

De Kustwacht Caribisch gebied stuurde deze spectaculaire foto’s van de recordvangst van bijna 5.500 kilo cocaïne deze week nabij Aruba.

drugsvangstBij de actie is samengewerkt met de Colombiaanse marine. ,,Het schip Aressa werd al geruime tijd in de gaten gehouden door de sensorsystemen van de kustwacht. Na afstemming met het Arubaanse Openbaar Ministerie en internationale ketenpartners werd het schip, dat onderweg was van Venezuela naar Griekenland, dinsdag geïntercepteerd door een Metal Shark-team van het steunpunt Aruba. Het walradarsysteem en de kustwachthelikopter zijn ook ingezet. De elf bemanningsleden van de Aressa hebben de Montenegrijnse nationaliteit."

Foto Kustwacht


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.