Nieuws Curaçao

Het gaat heel hard nu op Curaçao met besmettingen

Het gaat heel hard nu op Curaçao met besmettingen

Op de eerste dag van het jaar zijn op Curaçao 816 mensen positief getest op Covid19. 184 patiënten mochten hun isolatie verlaten, zodat het totaal aantal mensen met een actieve infectie 3.824 bedraagt.

Ook het aantal ziekenhuisopnames gerelateerd aan Corona is deze eerste januari toegenomen. Gisteren lagen er nog twaalf mensen in het CMC, van wie tien op de intensive care. Vandaag is dat aantal gestegen naar zeventien. Wel mochten drie mensen de IC verlaten.

bol

Aruba

Op Aruba gaat het ook hard, al is het in absolute aantallen minder dan op Curaçao. Vandaag werden 504 mensen positief getest. 258 mochten hun isolatie verlaten, zodat het totaal aantal cases 3.058 bedraagt.

Ook op Aruba zijn er meer mensen opgenomen. In het HOH-ziekenhuis liggen nu tien mensen, drie meer dan op oudejaarsdag. Op de intensive care is er één patiënt met covid19 bijgekomen.

Bonaire

bol

Op Bonaire stijgen de aantallen ook. Vandaag werden 23 mensen positief getest. Vijftien van de nieuwe gevallen zijn bezoekers van Bonaire. Er zitten nu 188 patiënten in isolatie. Drie van hen liggen in het ziekenhuis.


Deel dit artikel