Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Curaçaose regering in cassatie tegen homohuwelijk

door Op 13-12-2022

Zoals het ernaar uitziet wordt het eerste homohuwelijk niet op 7 maart gesloten. De Curaçaose regering heeft besloten naar de Hoge Raad in Den Haag te stappen. Vorige week bepaalde het hof dat het burgerlijk huwelijk ook opengesteld moet worden voor koppels van hetzelfde geslacht. Het kabinet-Pisas is het daarmee oneens. De regering vindt dat zij geen enkele verplichting heeft, noch juridish, noch volgens lokale of internationale regelgeving, om het traditionele huwelijk open te stellen. De regering is ook geen voorstander van het geregistreerd partnerschap voor homokoppels. 


Meningen van de lezer
  1. Peter   Op   13-12-2022 om 20:06

    Ach, we hebben toch geld genoeg, en na de uitspraak van de hoge raad kun je altijd zeggen dat je er alles aan gedaan hebt.

  2. Edwin   Op   16-12-2022 om 01:53

    Het wordt eens tijd dat de ouders familie de straat op gaan Moesten wij in nl Belgie Colombia Engeland en vele landen meer Zolang de locale bevolking niet achter hun eigen kinderen staat en ingrijpt gaat dit nooit veranderen Het wordt tijd alle kinderen vluchten naar nl zo snel als ze kunnen nu Walgelijk 🍀🍀🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹❤️En nog een idee ga net als Aruba over op Engels als hoofdtaal op scholen Daar komen ze veel verder op de opleidingen in nl of America

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *