Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Minister Dangui Oduber laat weten dat het project boardwalk Malmok bijna klaar is. Zoals de naam al zegt, gaat het om een voetpad langs de zee, langs de weg naar Malmok, van Fisherman’s Huts tot aan de zijweg naar Arashi.


boardwalktqwwDe kosten van het project worden gedragen door het Tourism Project Enhancement Fund. De eerste fase van het project begon twee jaar geleden en nu is fase twee bijna klaar. Bezoekers en bewoners van Aruba kunnen nu een lange wandeling maken met zicht op de zee, terwijl ze veilig zijn voor passerende auto’s. Volgens minister Oduber maakt het pad deel uit van de visie van de regering om de bevolking meer te laten bewegen.
Het voetpad is gemaakt met hout en klinkers. Palen met reflectoren vormen gedeeltelijk de afscheiding met de rijweg en de parkeerplaatsen. Ook is er verlichting aangebracht, zodat mensen er ook ’s avonds kunnen lopen.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.