Nieuws Curaçao

Aantal coronacases op Bonaire, Curaçao en Aruba

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao

In het ziekenhuis op Curaçao zijn gisteren twee mensen overleden die positief getest waren. Hiermee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 116 te staan.

bol

Gisteren werden er 402 mensen getest op Curaçao. Van hen kreeg slechts één persoon een positief resultaat. Daarmee komt de testratio uit op 0,2 procent.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu nog 31 mensen die positief getest zijn. Twintig van hen liggen op de intensive care. Ook herstelden er weer vijftien mensen van het virus.

Curaçao heeft nu nog 148 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Gisteren is er op Aruba wederom iemand overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hiermee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 102 te staan.

bol

Op Aruba zijn gisteren 532 mensen getest. Elf van hen kregen een positieve uitslag. In alle gevallen ging het om bewoners van het eiland.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu nog negen mensen die positief getest zijn, van wie vijf op de intensive care. Ook zijn er weer veertien mensen hersteld van het virus.

Aruba heeft nu 92 actieve gevallen van Covid-19.


Bonaire

Op Bonaire zijn 29 mensen getest op Covid-19. Eén van hen kreeg een positief resultaat.

Momenteel liggen er geen positief getesten in het ziekenhuis op Bonaire. Ook herstelden er twee mensen van het virus.

Bonaire heeft nu achttien actieve gevallen van Covid-19.

bol

Deel dit artikel