Al het nieuws

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines, Delta Air Lines en United Airlines breiden hun vluchten naar Bonaire voor de komende maanden uit.
VluchtenDat maakt Tourism Corporation Bonaire (TCB) bekend. Zowel Delta Air Lines als American Airlines ziet een positieve trend in de vraag naar boekingen voor het eiland. Zo zullen deze twee maatschappijen tussen december en januari dagelijkse vluchten uitvoeren naar Bonaire. United Airlines hervat haar vluchten op 6 november vanuit zowel Houston, Texas met een wekelijkse vlucht naar Bonaire op zaterdag met de retourvlucht op zondag, als haar wekelijkse vlucht op zaterdag vanuit Newark, New Jersey. Met het aantal directe vluchten kunnen bezoekers uit de VS en Canada gemakkelijker Bonaire bezoeken. De extra vluchten staan al online en kunnen voor de komende maanden geboekt worden.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.