Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Nieuw bestuur Rotary Club Willemstad

door Op 06-07-2022

Rotary Club Willemstad heeft een nieuw bestuur. Bonny de Kloet-Binkhuijsen en Martin Venloo zijn de nieuwe voorzitters. Zij volgen Benno van Leeuwen en Rob Kouijzer op. Naast de bestuurswisseling heeft de serviceclub ook de termijn van het voorzitterschap verandert. Het is nu verruimd naar twee jaar. Het bestuur krijgt ondersteuning van zes commissies. De Rotary zet zich in voor verschillende gemeenschapsprojecten.  

Rotary Club Willemstad heeft 40 leden. Het percentage mannen en vrouwen is gelijk, wat voor Rotary internationaal uitzonderlijk is. Bonny en Martin verheugen zich op het duo presidentschap. Beiden staan voor integriteit, transparantie en actie en zijn al jaren lid van Rotary, waardoor ze weten wat ze aan elkaar hebben. De koers van het afgelopen jaar, gebaseerd op samenwerking, ‘Service Above Self’, de jeugd van Curaçao en duurzaamheid, zal niet veel veranderen maar eerder geïntensiveerd worden. 

Foto: Ton Verkuijlen vlnr: Tosca Geneste, Jurgen Naarendorp, Puck Bossert, Natasha Pelser, Raoul Hooftman, Britt Schilleman, Nicole van Alpen, Raymond Jamanika, Martin Venloo en Bonny de Kloet-Binkhuijsen. (afwezig: Ronald Prummel, Benno van Leeuwen en Rob Kouijzer).


Meningen van de lezer
  1. Hans Koeleman   Op   20-09-2022 om 10:44

    Goedemorgen,

    Mijn naam is Hans Koeleman en ik ben lid van de Rotary in Uithoorn (AMU) in Nederland. Ik ben in september gedurende 4 weken op Curacao in verband met werkzaamheden in het Curacao Medisch Centrum als arts-microbioloog. Is het mogelijk om jullie bijeenkomst een keer bij te wonen?
    Ik hoor het graag.
    met vriendelijke groet,
    Hans Koelemanb

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *