Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Tweede nederlaag voor Curaçao honkbalteam

door Op 12-07-2022

Het lukte het Curaçaos honkbalteam gisteren niet om een tweede overwinning in de wacht te slepen. De nationale honkbalselectie heeft gisteren tijdens de Honkbalweek Haarlem met 3-5 verloren van Italië. Van de drie partijen heeft het team er nu één gewonnen en twee verloren. Straks speelt Curaçao tegen Cuba en morgen tegen de VS.

In de zesde inning kwam Team Curaçao nog verraderlijk dichtbij. Tot dan had het team slechts twee hits genoteerd,
maar op het gooien van de sterke reliever Alex Bassani liet Curaçao weer een schim van het sterke spel van zondag zien. Rayshelon Carolina opende met een honkslag en hij werd naar drie doorgeslagen door Darren Seferina. Rechtsvelder Vito Friscia probeerde de snelle Carolina nog uit te gooien, maar op de worp die lang onderweg was, kon Seferina makkelijk door naar het tweede honk.
Het werd bijna een kostbaar foutje, want de daaropvolgende roller van Raywendley van Gurp had anders waarschijnlijk een betrekkelijk simpel dubbelspel opgeleverd, maar nu konden beide honklopers opschuiven en Carolina dus het tweede punt namens Curaçao binnenlopen. Seferina zou even later zijn voorbeeld volgen op een volgende roller van Dudley Leonora, maar daar bleef het bij. Foto Robert Bos


Meningen van de lezer

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *